Biletul zilei: pariu combinat la CFR Cluj – Universitatea Craiova

0

Prieteni, aseară am așteptat echipele de start la Oțelul – FCSB și am avut cel mai lipsit de emoții câștig al verii. Astăzi pariem informații și la derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova.

CFR Cluj este cu gândul ma manșa decisivă cu Adana Demirspor, programată joi, în preliminariile Conferebce League. În tur au remizat, scor 1-1, așa că biletul calificării este pe masă. În aceste condiții, Andrea Mandorlini etalează astăzi o echipă experimentală. Linia de fund este una complet nouă, toși cei 3 fundași fiind aduși în această vară, Morgan, Kresic și Mogoș. Nu poate fi vorba despre omogenitate când și la mijlocul terenului apar două nume noi, Tachsidis și Avonou.

De partea cealaltă, la Craiova e entuziasm după revenirea lui Laurențiu Reghecampf. Și echipa de start arată bine, reveniri importante, cea a lui Vlădoiu și Screciu complet refăcut după accidentare. În plus, soluția pentru regula U21, Marian Danciu, a jucat foarte bine runda trecută în remiza 0-0 cu Oțelul. Flancul stâng al oltenilor ar trebui să fie o adevărată armă, cu Bancu și Mitriță.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaCFR Cluj – Universitatea CraiovaX2
RomaniaFotbalSuperligaCFR Cluj – Universitatea Craiovapeste 3.5 șuturi pe poartă Craiova
Cotă BetBuilder: 2.42MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.