Biletul zilei: CFR, Farul, FCSB și Sepsi în Conference League

0

Prieteni, astăzi e o zi mare pentru fotbalul romanesc. CFR, Farul, FCSB și Sepsi luptă pentru accederea în turul 3 preliminar al Conference League. Avem câte un pronostic pentru fiecare meci. Cota totală este @4.51.

Urartu – Farul, peste 0.5 goluri Farul @1.42

Farul intră prima în joc și pornește cu avantaj în fața armenilor de la Urartu, victorie 3-2 la Ovidiu. Hagi va putea alinia cea mai bună formulă, iar cine a vazut manșa tur știe că Urartu e o formație cel puțin modestă, care comite multe erori.

FCSB – CSKA 1948, peste 0.5 goluri @CSKA 1948 @1.65

FCSB s-a impus cu 1-0 în turul cu CSKA 1948 Sofia, dar adversarii au ajuns foarte ușor la poarta lui Târnovanu. Manșa decisivă se joacă pe arena Arcul de Triumf, pe un gazon prost și fără spectatori.

Sepsi – CSKA Sofia, sub 1.5 goluri CSKA @1.33

Sepsi s-a impus cu 2-0 în turul cu CSKA Sofia, iar Liviu Ciobotariu i-a transformat pe covăsneni. Formația din Sf. Gheorghe încă nu a primit gol în acest sezon, deși au trecut 5 meciuri.

Adana Demirspor – CFR Cluj, peste 8.5 cornere @1.45

CFR Cluj și Adana Demirspor au remizat în manșa tur, scor 1-1. Au fost dictate în acel meci 7 lovituri de la colțul terenului. Turcii, cu o forță ofensivă de invidat pe teren propriu, ar trebui să ajungă rapid la poarta clujenilor. Iar de aici să rezulte multe cornere.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.