Biletul zilei: Liga 2 din România și play-off-ul UEFA Champions League

0

Prieteni, azi avem un buchet frumos din play-off-ul Ligii Campionilor și derby-ul de promovare din Liga 2. 

Chindia Târgoviște și Gloria Buzău închid etapa cu numărul 3 din liga secundă a României. Ambele au obiectiv promovarea și se numără printre primele 4 favorite, alături de FC Argeș și de Concordia Chiajna. Chindia vine după o schimbare de antrenor, tânărul Militaru fiind înlocuit cu mai experimentatul Vasile Miriuță. De partea cealaltă, buzoienii merg pe mâna lui Andrei Prepeliță. Loturile sunt de valori apropiate, cu mulți fotbaliști experimentați. Chindia a remizat în ambele partide jucate în acest sezon, 1-1 cu Steaua și 0-0 cu CSM Slatina. Și Buzăul are o remiză, 0-0 cu CS Mioveni.

Rakow, campioana Poloniei, primește vizita lui FC Copenhaga, campioana Danemarcei, în manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Nordicii au un lot net superior, cotat la peste 60 de milioane de euro. De partea cealaltă, polonezii sunt cotați la sub 40 de milioane. Gazdele se bazează în acest sezon și pe doi români, Deian Sorescu și Bogdan Racovițan. Copenhaga a jucat 9 meciuri în actuala stagiune și nu a pierdut niciunul. În campionat are bilanț perfect, 5 victorii în 5 meciuri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 2Chindia – BuzăuPsF X1.62
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Champions LeagueRakow – CopenhagaPeste 0.5 goluri Copenhaga, peste 1.5 șuturi pe poartă Copenhaga și peste 2.5 cornere Copenhaga1.70
COTĂ FINALĂ: 2.75MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.