Biletul zilei: meciuri tari la debutul US Open 2023

0

Prieteni, vin două săptămâni în care tenisul este rege. Am pregătit în prima fază un bilet cu grad de încredere ridicată din prima zi de la US Open 2023. Vine și un BONUS DUBLU în scurt timp. 

Ben Shelton (46 ATP), copilul teribil al tenisului american, pornește mare favorit în duelul cu argentinianul Pedro Cachin (66 ATP). Shelton are un serviciu redutabil, cum rar găsești în circuitul masculin. Dovada perfectă a fost ultimul meci, pierdut contra lui Stefanos Tsitsipas la Cincinnati. Deși am avut două seturi decise în tibreak, Shelton nu i-a oferit adversarului nicio minge de break!

Marton Fucsovics (58 ATP) – Sebastian Korda (33 ATP) e unul dintre cele mai interesante dueluri din primul tur. Cei doi s-au înfruntat și săptămâna trecută, în optimile turneului de la Winston Salem. Americanul Korda se impunea 7-6(5), 6-3. Fanii vor fi de partea lui Sebastian, așa că dezondământul ar trebui să fie același.

Stefanos Tsitsipas (7 ATP) îl înfruntă pe canadianul Milos Raonic (339 ATP), jucător care a revenit în circuit după o serie interminabilă de accidentări. Condiția fizică ar trebui să aibă un rol decisiv în acest meci.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisUS OpenPedro Cachin – Ben Sheltonsub 1.5 breakuri Cachin1.88
Statele UniteTenisUS OpenMarton Fucsovics – Sebastian Kordavictorie Korda1.52
Statele UniteTenisUS OpenStefanos Tsitsipas – Milos Raonicvictorie Tsitsipas1.31
COTĂ FINALĂ: 3.74MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.