Biletul zilei: meciuri și pronosticuri supriză la US Open 2023

0

Prieteni, azi dăm de cap turneului de la US Open. Ne-am aruncat în profunzimea ofertei și am găsit 3 meciuri de plan secund, cu pronosticuri-surpriză. 

Liderul mondial Iga Swiatek o înfruntă în turul secund pe australianca Daria Saville, ocupanta locului 322 mondial. Iga a arătat ce poate în primul tur, actunci când s-a impus cu 6-0, 6-1 în fața suedezei Rebecca Peterson. Impecabilă din punct de vedere fizic, poloneza ar trebui să defileze și astăzi. Nu trebuie uitat că Swiatek este campioana en-titre de la US Open!

Duelul dintre Jiri Vesely și Francisco Cerundolo se anunță unul cu multe lovituri câștigătoare. Argentinianul este un jucător foarte agresiv, cu o lovitură de forehand care le amintește fanilor sud-americani de Juan Martin Del Potro. Vesely, cu veșnice probleme medicale, are câteva kilograme în plus. Defensiva oricum nu a fost punctul lui forte niciodată.

Tommy Paul, favoritul fanilor americani, are în față un adversar tare incomod, pe rusul Roman Safiullin. Cei doi s-au înfruntat o singură dată în carieră, în aprilie 2023, Safiullin se impunea în două seturi la Madrid. Rusul are amintiri frumoase de la ultimul turneu de Grand Slam. La Wimbledon a ajuns până în faza sferturilor de finală.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisUS OpenIga Swiatek – Daria Savillesub 4.5 gameuri Saville1.85
Statele UniteTenisUS OpenJiri Vesely – Francisco Cerundolopeste 70.5% puncte câștigate de Cerundolo cu primul serviciu1.85
Statele UniteTenisUS OpenTommy Paul – Roman Safiullinminim 1 set Safiullin1.53
COTĂ FINALĂ: 5.23MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.