Biletul zilei: sferturi US Open 2023, cu Sorana Cîrstea și Novak Djokovic protagoniști

0

Prieteni, avem două cote bunicele pentru sferturile de finală de la US Open, duelurile Sorana Cîrstea – Karolina Muchova și Taylor Fritz – Novak Djokovic. 

Novak Djokovic a avut un singur meci cu emoții până acum la US Open 2023, condus cu 2-0 la seturi de Djere în șaisprezecimi. Astăzi, Nole va avea primul test veritabil, cu Taylor Fritz, un jucător complet și care va avea parte de sprijinul publicului american. Fritz a avut un parcurs perfect la această ediție, niciun set cedat. Cei 2 s-au mai întâlnit o singură daăt la un Grand Slam, la Australian Open 2021. Sârbul s-a impus în 5 seturi.

Sorana Cîrstea a prestat un tenis extraordinar la US Open 2023, costant agresivă, fără căderile obișnuite. Astăzi are în față o jucătoare cu un stil old-school, care greșește foarte puțin. Asta o va obliga ps Sorana să preia inițiativa și să riște mult. Cele două s-au înfruntat deja de 3 ori în anul 2023, cehoaica conduce cu 2-1 anul acesta și cu 3-1 la general. În cel mai recent meci direct, jucat în urmă cu o lună, Sorana a comis 4 duble greșeli. Astăzi linia e puțin mai jos.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisUS OpenTaylor Fritz – Novak Djokovicminim un set Fritz1.80
Statele UniteTenisUS OpenSorana Cirstea – Karolina Muchovapeste 2.5 duble greșeli Cîrstea1.75
COTĂ FINALĂ: 3.15MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.