Biletul zilei: dueluri din Superliga și Premier League

0

Prieteni, ieri am câștigat fără niciun fel de emoție. Astăzi avem un bilet cu meciurile zilei din Superliga și Premier League. 

CFR Cluj și Petrolul Ploiești se înfruntă în ultimul meci al rundei cu numărul 9 din Superliga. „Feroviarii” au 16 puncte și cu o victorie astăzi ar ajunge la două puncte în spatele liderului FCSB. Echipa din Cluj practică un fotbal spectaculos sub comanda lui Andrea Mandorlini, are a 3-a cea mai bună medie a ocaziilor de gol în acest sezon și a marcat 17 goluri în 7 runde. CFR are amintiri frumoase de la ultimul meci direct cu Petrolul, o victorie 5-2 în februarie 2023.

Nottingham și Burnley închid etapa cu numărul 5 din Premier League. Cele două s-au înfruntat și în urmă cu 3 săptămâni, în Cupa Ligii Angliei. Burnley se impunea cu 1-0, tot în deplasare, într-un meci în care obținea nu mai puțin de 9 cornere. Nottingham a beneficiat doar de 3 în acea dispută. Nou-promovata pregătită de Kompany nu are niciun punct până în acest moment, așa că ne așteptăm la o prestație de totul sau nimic.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaCFR Cluj – Petrolulpeste 1.5 goluri CFR Cluj1.57
AngliaFotbalPremier LeagueNottingham – Burnleymai multe cornere Burnley2.15
COTĂ FINALĂ: 3.37MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.