Biletul etapei în Superligă: cotă 61 din 7 partide

0

Prieteni, am pregătit un bilet cu meciurile etapei din Superligă. A ieșit o cotă mai mult decât tentantă, de peste 61.

 

Codul biletului etapei din Superligă, jucat la Superbet: 990U-ND9S9Q

Rapid – Poli Iași, Albion Rrahmani înscrie @2.20

  • Albion Rrahmani este unul dintre golgeterii campionatului în acest sezon, cu 6 goluri înscrise în 5 apariții pentru Rapid. Un detaliu și mai interesant este acela că atacantul din Kosovo a marcat câte o dublă la fiecare apariție din Giulești, în fața propriilor fani.

Petrolul – UTA, sub 2.5 goluri @1.65

  • UTA este antepenultima în Superligă, cu doar 9 puncte strânse în 10 partide. Formația pregătită de Mircea Rednic stă groaznic din punct de vedere ofensiv, doar 8 goluri marcate. Singura mai slabă la acest capitol e Dinamo. Nici Petrolul nu traversează cea mai strălucită perioadă. „Lupii” au ajuns la 3 partide consecutive fără gol marcat.

Voluntari – Universitatea Craiova, GG @1.85

  • Ilie Poenaru, antrenorul celor de la FC Voluntari, știe că are postul amenințat. Așa că ilfovenii trebuie să scoată ceva din disputa cu Universitatea Craiova. Oltenii au primit gol în ultimele 8 meciuri oficiale. FC Voluntari a încurcat-o pe Universitatea în ambele meciuri directe disputate sezonul trecut, victorie 1-0 și remiză 1-1.

Botoșani – FCSB, 2 solist @2.00

  • FC Botoșani este ultima clasată din Superligă, iar jocul nu dă semne de optimism. Formația pregătită de Dan Alexa a suferit o umilință runda trecută, 1-5 contra Universității Craiova. De partea cealaltă, FCSB simte presiunea lui CFR Cluj. „Feroviarii” s-au apropiat la un singur punct de lider. Sezonul trecut, FCSB a câștigat toate cele 3 meciuri disputate contra lui FC Botoșani.

Oțelul – Farul, peste 3.5 cornere Oțelul @1.65

  • Oțelul Galați este revelația acestui sezon. Formația lui Dorinel Munteanu a pierdut un singur meci în primele 11 etape, a legat două victorii și a urcat la un punct de zona play-off-ului. Cu stadionul plin la meciurile de acasă, o atmosferă specială, gălățenii nu vor face pasul în spate nici contra Farului.

Dinamo – CFR Cluj, 2 solist @1.70

  • CFR Cluj vine după o victorie concludentă, 3-0 în fața lui Sepsi. Formația pregătită de Andrea Mandorlini s-a apropiat la un punct de liderul FCSB și nu are cum să se încurce în disputa cu Dinamo, penultima clasată, formație cu 4 înfrângeri la rând. CFR Cluj domină disputele directe contra „câinilor”, 9 victorii în ultimele 10 meciuri directe.

U Cluj – Sepsi, PsF X @1.62

  • U Cluj și Sepsi sunt momentan în afara obiectivului asumat la startul sezonului, prezența în play-off. Cel mai recent meci direct dintre cele două a fost finala Cupei din sezonul trecut. După 90 de minute, rezultatul a fost egal, 0-0.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.