Biletul zilei: cotă 4.79 din preliminariile EURO 2024 și Grecia – România la handbal

0

Prieteni, am încropit o cotă curajoasă pentru astăzi. Mizăm pe preliminariile EURO 2024 și pe o formalitate a României în drumul spre Campionatul European de handbal feminin. 

Slovenia și Finlanda duc o luptă aprigă pentru primele două poziții în grupa H. Sunt 4 naționale, alături de ele Danemarca și Kazahstan, despărțite de un singur punct. Așadar, nimeni nu își permite să riște în duelul de astăzi. Meciul din tur a fost câștigat de Finalnda, scor 2-0. De altfel, în niciuna dintre cele 3 dispute directe din istorie nu s-au marcat mai mult de 2 goluri.

Ungaria – Serbia este meciul zilei în preliminarii. Cele două naționale împart prima poziție în grupa G, cu câte 10 puncte, dar simt presiunea Muntenegrului. Peste 50.000 de spectatori sunt așteptați să poarte naționala gazda spre victorie. Asta va aduce cu siguranță un plus de agresivitate. Oricum, în meciul direct din actuala campanie, Ungaria a comis nu mai puțin de 15 faulturi.

România are o grupă extrem de accesibilă în drumul spre Europeanul de handbal feminin de anul viitor. „Tricolorele” au făcut spectacol la debut, victorie 49-17 în fața Bosniei. Astăzi înfruntă o națională cu un nivel la fel de scăzut, Grecia. Chiar și fără Cristina Neagu, e așteptat un recital.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii EURO 2024Slovenia – Finlandasub 2.5 goluri1.53
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii EURO 2024Ungaria – Serbiapeste 13.5 faulturi Ungaria1.90
Uniunea EuropeanaHandbalPreliminarii EURO 2024Grecia – Româniapeste 17.5 goluri  România în prima repriză1.65
COTĂ FINALĂ: 4.79 MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.