Biletul zilei: Superliga, Euroliga și Liga Campionilor la handbal

0

Prieteni, în biletul de astăzi speculăm și o informație interesantă apărută în presa din Germania. Dacă nici ei nu știu ce spun despre echipele lor, atunci cine?

Poli Iași și Sepsi dispută astăzi, de la ora 20:00, o restanță din Superligă. Covăsnenii au început sezonul pe cai mari, au fost aproape de grupele Conference League, apoi s-au tăiat complet. Au ajuns la 5 înfrângeri consecutive, așa că astăzi nu își mai permit nicio greșeală în fața unei nou-promovate. Liviu Ciobotariu simte o ușoară amenințare, dar a avut timp în pauza internațională să pună la punct toate detaliile.

Fenerbahce și Asvel Lyon-Villeurbanne se duelează în runda cu numărul 4 din Euroliga de baschet masculin. Turcii pornesc favoriți, firesc, dar diferența totuși n-ar trebui să fie atât de mare. Să nu uităm că ultimul meci direct, din ianuarie 2023, a fost câștigat de Asvel, 91-77. Iar în urmă cu două zile, Asvel a fost aproape de o mare surpriză pe terenul lui Anadolu Efes, celălalt colos al Turciei, un eșec 84-89.

Kolstad, reprezentanta Norvegiei în Liga Campionilor la handbal masculin, are prestații contrastante. În ultimele 2 runde a fost spulberată la Zagreb, 31-20, apoi a făcut show cu Szegeg, 37-24. Astăzi însă dă piept cu liderul grupei, Kiel, singura formație cu victorii pe linie în grupa A. Interesant și detaliul remarcat de presa din Germania. În competiția internă, Kiel a început dezastros, 4 înfrângeri în primele 8 runde și deja și-a compromis șansele la titlu. Jurnaliștii nemți au evidențiat că miza va fi în acest an Liga Campionilor!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaPoli Iași – Sepsisub 1.5 goluri Poli Iași1.42
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaFenerbahce – Asvelhandicap +19.5 puncte Asvel1.33
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorKolstad – KielEgal pariul se rambursează – Kiel1.67
COTĂ FINALĂ: 3.15MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.