Biletul etapei din Superligă: cotă 36.22 din cele 8 meciuri + bonus de 15%

0

Prieteni, am pregătit câte un pronostic pentru fiecare meci al etapei cu numărul 14 din Superligă. Cota celor 8 partide este de 36.22. Vine și cu un bonus de 15%.

Codul biletului etapei din Superligă: 991E-WWR53W

Lista pariurilor de pe biletul etapei din Superligă:

FC Voluntari – Sepsi, X2 @1.40

  • Sepsi a întrerupt seria înfrângerilor runda trecută și a făcut-o în stil mare, 5 goluri marcate în poarta lui FC Botoșani. Un alt avantaj este faptul că pe banca covăsnenilor se află Liviu Ciobotariu, fostul antrenor al Voluntariului. Acesta știe toate secretele adversarilor.

Dinamo – Poli Iași, peste 1.5 goluri @1.47

  • Dinamo a căzut pe loc retrogradabil, postul lui Burcă se zdruncină, iar adversarul de astăzi nu este deloc la îndemână. Sezonul trecut, când cele două se aflau în Liga 2, ieșenii au câștigat toate cele 3 meciuri directe: 4-1, 3-1 și 1-0.

Oțelul Galați – Hermannstadt, PsF X @1.60

  • Oțelul și Hermannstadt sunt campioanele egalurilor în Superligă. Gălățenii au remizat în 9 dintre cele 13 meciuri disputate, iar sibienii au 7 remize.

Petrolul – FCSB, peste 4.5 cartonașe @1.55

  • Petrolul și FCSB va fi un meci cu stadionul plin pe „Ilie Oană”. Ploieștenii vin cu moralul ridicat după victoria 3-1 cu Universitatea Craiova, iar rivalitatea cu Bucureștiul ar trebui să producă multe scântei.

FCU Craiova – UTA, peste 1.5 goluri @1.40

  • FCU Craiova a intrat în era italianului Giovanni Costantino, un adept al sistemului 4-3-3, ofensiv. UTA vine și ea după un meci în care a arătat bine în atac, 2-2 pe terenul Farului. În aceste condiții, ar trebui să avem goluri.

Rapid – Universitatea Craiova, 1X @1.42

  • Rapid este cea mai ofensivă echipă din Superligă. A marcat cele mai multe goluri, are cele mai multe cornere, cea mai mare medie a ocaziilor de gol create. Iar fanii din Giulești sunt încă un argumanet în fața unei echipe a Universității în degringoladă, în căutare de antrenor.

Botoșani – U Cluj, peste 2.5 cartonașe Botoșani @1.70

  • FC Botoșani e ultima clasată, singura echipă fără victorie în Superligă. Antrenorul Dan Alexa a vrut să își dea demisia, a fost întors din drum de finanțatorul Valeriu Iftime, dar situația e extrem de tensionată la club, după ce Pinson a fost acuzat că a luat intenționat un cartonaș galben. În aceste condiții.

CFR Cluj – Farul, X2 @2.10

  • Farul a câștigat ambele meciuri directe disputate contra lui CFR Cluj în play-off-ul trecut, deși în ultimul era deja campioană. Formația lui Mandorlini a scârțâit serios în ultimele două runde, remize cu nou-promovatele Dinamo și Oțelul.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.