Biletul zilei: cotă 10 din NBA și baschetul european

0

Prieteni, azi nu e zi de fotbal. Asta nu înseamnă că luăm pauză. Baschetul ne oferă dueluri tare interesante în NBA și în cupele europene. Am strâns o cotă aproape de 10.

Codul biletului din baschet la Superbet: 991H-WLFAAM

Crvena Zvezda – Bayern Munchen, câștigă meciul Crvena @1.28

  • Steaua Roșie Belgrad (Crvena Zvezda) a investit masiv în această vară și nu concepe să nu prindă primele 8 poziții în Euroligă. În fața propriilor fani, o atmosferă cum nu mai găsești în lume, n-ar trebui să aibă emoții contra lui Bayern.

Zalgiris – Asvel, handicap +14.5 Asvel @1.35

  • Zalgiris a început bine sezonul, dar diferența dată de bookmakeri este mult prea mare. Să nu uităm că francezii au în lot nume mari, precum Nando de Colo.

London Lions – Hapoel Tel Aviv, câștigă meciul Hapoel @1.65

  • Baschet din Israel are o tradiție net superioară celui din Marea Britanie. Orice explicație este de prisos în acest caz.

Phipadelphia – Toronto, câștigă meciul Philadelphia @1.28

  • Philadelphia 76ers a început bine sezonul, legând două victorii. Una dintre ele a fost chiar în fața adversarei de astăzi. Pe 29 octombrie, echipa MVP-ului Joel Embiid trecerea de Toronto cu 114-107.

New Orleans – Detroit, câștigă meciul New Orleans @1.37

  • New Orleans Pelicans arată bine de tot în acest debut de sezon. Unul dintre motive îl reprezintă revenirea lui Zion Williamson. Acesta are o medie de 21.5 puncte în primele 4 runde.

Utah Jazz – Orlando, câștigă meciul Utah @1.90

  • Utah Jazz este subestimată și în noul sezon. Vine după o victorie impresionantă în fața lui Memphis, 133-109. Nu sunt probleme de lot anunțate, Markkanen, Sexton și Clarkson ar trebui să fie pe parchet. În aceste condiții, par favoriți cerți.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.