Biletul zilei: Superliga, Liga 2 și Dinamo la handbal

0

Prieteni, azi pariem românește. Avem un meci tare în Superligă, unul cu miză în Liga 2 și un spectacol garantat la handbal, între Dinamo și Turda. 

Sepsi e în criză, dar încă păstrează șanse la play-off, la doar două puncte distanță de locul 6. Rapid e pe val după victoria cu FCSB și s-a apropiat la două puncte de lider. Diferența dintre cele două loturi nu este însă atât de mare. Ambele meciuri directe disputate anul trecut în play-off s-au încheiat la egalitate, scor 0-0.

FC Argeș și Unirea Slobozia, două dintre candidatele la promovarea în Superligă se înfruntă într-un meci cu miză imensă. Gazdele sunt doar pe locul 13, la 4 puncte în spatele play-off-ului, așa că nu își mai permit pași greșiți. Oaspeții, pregătiți de Adrian Mihalcea, sunt pe locul 3, dar sunt primii dintre formațiile cu drept de promovare. Ialomițenii au impresionat în actuala stagiune prin organizare și prin agresivitate.

Dinamo și Turda se înfruntă în derby-ul etapei din Liga Zimbrilor. Campionii en-titre au un sezon fabulos, victorii pe linie și nu mai puțin de 350 de goluri înscrise în 9 runde. Oaspeții de astăzi au a doua ofensivă din campionat, 314 goluri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaSepsi – RapidPsF X1.67
RomaniaFotbalLiga 2FC Argeș – Sloboziapeste 4.5 cartonașe1.42
RomaniaHandbalLiga ZimbrilorDinamo – Turdapeste 66.5 goluri1.70
COTĂ FINALĂ: 4.03MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.