Biletul zilei: speciale jucători în Euroligă și Liga Campionilor la handbal

0

Prieteni, zilele astea ne-a lăsat fotbalul să respiram și să ne bucurăm de frumusețea baschetului și a handbalului. În condițiile astea, nu e normal să încercăm și două mici evenimente?

U-BT Cluj-Napoca are un start în Eurocup pe care nici cei mai optimiști fani nu îl așteptau. Campioana României ocupă poziția secundă în grupă. A câștigat 5 din primele 6 meciuri și e pe loc care duce direct în sferturile competiției. Astăzi, elevii lui Mihai Silvășan s-au deplasat în Italia, pentru duelul cu Trento, formație cu 3 victorii și 3 înfrângeri, una care își apară bine perimetrul. Tocmai de asta, e un alt moment oportun ca D.J. Seeley, baschetbalistul adus de U-BT de la Bayern Munchen, să își activeze aruncările de 3 puncte.

Montpellier, vicecampioana Franței și formație cu victorii pe linie în primele 9 etape din acest campionat, primește vizita lui Porto într-un meci de Liga Campionilor la handbal masculin. Gazdele au nevoie obligatorie de victorie, iar pentru asta așteaptă o nouă prestație solidă din partea starului suedez Karlsson. Acesta a marcat deja 32 de goluri in primele 6 meciuri din grupă și are cea mai ridicată eficiență a aruncarilor dintre toți handbaliștii cu cel puțin 10 goluri în actuala ediție a Ligii.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇪🇺🏀EurocupTrento – U-BT ClujD.J. Seeley peste 11.5 puncte1.53
🇪🇺HandbalLiga CampionilorMontpellier  – PortoS. Karlsson peste 5.5 goluri1.75
COTĂ FINALĂ: 2.67MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.