Biletul zilei: cotă 4.50 din Premier League, Serie A și Mondialul de handbal

0

Prieteni, să avem un decembrie inspirat. Dintr-o ofertă bogată am ales 3 evenimente de plan secund, dar cu argumente puternice.

Nottingham primește vizita lui Everton în Premier League. „Pădurarii” n-ar trebui să aibă emoții în privința retrogradării nici anul acesta, în continuare o echipă bine organizată și cu jucători care pot face diferența. De partea cealaltă, Everton este cu moralul la pământ, depunctată cu 9 puncte, căzută pe loc de Championship și amenințată cu procese de zeci de milioane de euro. Runda trecută, „caramelele” au fost zdrobite acasă de Manchester United, scor 0-3.

Genoa – Empoli, duelul românilor din Serie A, are loc astăzi. Trupa lui Drăgușin și Pușcaș e în față în clasament, principalul atu fiind defensiva. În ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu în campionat, „Grifonul” a primit un singur gol. De partea cealaltă, formația lui Răzvan Marin are cel mai slab atac din competiție, doar 8 goluri înscrise.

Japonia se anunță una dintre revelațiile Campionatului Mondial de handbal feminin. Niponele au pierdut dramatic la debut, 30-31 contra Germaniei, iar astăzi întâlnesc o națională De nivel apropiat, cea a Poloniei. Jocul rapid, direct pe poartă, pe care îl practică Japonia aduce meciuri cu multe goluri. Săptămâna trecută, la Turneul de pregătite disputata în Spania, asiaticele au încheiat cu victorii pe linie contra Spaniei, Argentinei și Serbiei. În poarta sârboaicelor au înscris nu mai puțin de 38 de goluri.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿⚽️Premier LeagueNottingham – Everton1X1.50
🇮🇹⚽️Serie AGenoa – EmpoliSub 2.5 goluri1.67
🇪🇺HandbalCampionatul MondialPolonia – JaponiaPeste 55.51.80
COTĂ FINALĂ: 4.50MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.