Biletul zilei: El Clasico în Euroligă și deby în La Liga

0

Prieteni, avem meciuri frumoase pe meleagurile spaniole în seara asta. Barcelona și Real Madrid se înfruntă în Euroliga de baschet masculin, iar revelația Girona are un test serios în la Liga. 

Girona, ocupanta locului 2 în La Liga, primește vizita lui Atletico Madrid, formația clasată pe locul 3. Diego Simeone și elevii lui știu să joace meciurile cu miză, așa că ar trebui să își continue supremația în fața rivalei de astăzi. Atletico n-a pierdut niciodată un meci direct. Pe ultimele 3 le-a câștigat, inclusiv cele două dispute din campionatul trecut.

Barcelona și Real Madrid se înfruntă în runda cu numărul 10 din Euroliga de baschet masculin. Madrilenii au un parcurs fantastic până în acest moment, 16 victorii și un eșec. Catalanii au câștigat 11 din primele 6 partide. Da, Real e favorită, dar un El Clasico trezește puteri nebănuite. În ultimele 6 dispute, Real a câștigat o singură dată la diferență formată din 2 cifre, 90-80 în Supercupa din septembrie 2023.

Virtus Bologna e revelația sezonului în Euroligă, ocupanta locului 2. În continuare însă are căderi inexplicabile în joc. Italienii primesc astăzi vizita lui Bayern, echipă cu 8 victorii și 9 înfrângeri, care visează în continuare la play-off. Bayern a câștigat 4 dintre cele meciuri disputate contra lui Virtus, toate după septembrie 2021.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaGirona – Atletico MadridX21.53
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaBarcelona – Real Madridhandicap +9.5 puncte Barcelona1.35
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaVirtus Bologna – Bayern Munchenhandicap +12.5 puncte Bayern1.33
COTĂ FINALĂ: 2.74MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.