Biletul zilei: Cupa Africii, Europeanul de handbal și Australian Open

0

Prieteni, știți vorba aia cu „cele rele să se spele, cele bune să se adune”? Așa facem și noi. Am lăsat să se termine surprizele de astăzi și adunăm un bilet câștigător din firimituri rămase.

Portugalia este surpriza plăcută a Campionatului European de handbal masculin. A obținut deja două victorii mari, cu Slovenia și Norvegia. Astăzi, în fața campioanei en-titre Suedia, încearcă minunea. Cu o victorie, lusitanii sunt ca și calificați în sferturile de finală. Moralul suedezilor e jos după eșecul dramatic din fața Danemarcei. Se anunță un duel mai echilibrat decât o arată cotele.

Africa de Sud și Namibia sunt două dintre naționalele fără vedere de la Cupa Africii pe Națiuni. Tot ce au obținut vine în urma jocului colectiv și a muncii. Sud-africanii au pierdut la debutul în grupă, 0-2 contra statului Mali. Namibienii au produs una dintre surprizele turneului. Au rezistat fără gol primit în fața Tunisiei, victorie 1-0.

Hubert Hurkacz , al 9-lea jucător al lumii, este în fața celei mai mari performanțe din carieră într-un Grand Slam pe hard, calificarea în sferturile de finală. Are în față un tânăr francez, pe Arthur Cazaux, lipsit de experiența unor meciuri cu o astfel de miză. Serviciul polonezului va domina meciul.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalEuro 2024Suedia – Portugaliahandicap +5.5 goluri Portugalia1.57
AustraliaTenisAustralian Open
Arthur Cazaux –
Hubert Hurkacz
victorie Hurkacz1.33
FotbalCupa AfriciiAfrica de Sud – Namibiasub 2.5 goluri1.55
COTĂ FINALĂ: 3.23MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.