Biletul zilei: Universitatea Craiova – FCSB și finala CE de handbal masculin

0

Prieteni, ieri n-am avut nicio emoție cu biletul din Superligă. Mizăm și pe derby-ul de azi, Universitatea Craiova – FCSB, și combinăm cu finala Campionatului European de handbal masculin.

Universitatea Craiova nu are sigur locul de play-off, în ciuda unui lot pe care inclusiv rivalii de la FCSB îl consideră cel mai bun din Superligă. Astăzi sunt obligați să nu piardă dacă vor să se mai agațe de vreo speranță în lupta la titlu. Stadionul va fi aproape plin, iar jocul din primul meci al anului a fost bun, în ciuda eșecului cu Farul.

Franța – Danemarca e finala de vis a Campionatului European de handbal masculin. Principalele două favorite luptă pentru glorie. Danezii au arătat câteva slăbiciuni pe durata turneului, dar doar în prima repriză. Mereu au reglat din mers și au făcut show după pauză. Așa a fost și în semifinala cu Germania, câștigată 17-12. Alt exemplu a fost meciul cu Olanda. După 18-17 la pauză, a venit o repriză 21-10. În schimb, francezii au o națională cu o medie de vârstă ridicată. În semifinală cu Suedia au cedat repriza secundă clar, scor 10-16.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaUniversitatea Craiva – FCSB1X1.50
Uniunea EuropeanaHandbalEuro 2024Franța – DanemarcaA doua repriză Danemarca – DNB1.60
COTĂ FINALĂ: 2.40MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.