Biletul zilei: Premier League, La Liga și Euroliga de baschet

0

Prieteni, o fi adevărată melodia aia „O zi pierzi, două câștigi”? O testăm cu încă un fotbal-baschet. Doar combinația vită-berbecuț de la Dristor rivalizează cu biletul nostru. 

Wolverhampton și Manchester United sunt adversare astăzi și vecine în ierarhia din Premier League. „Diavolii roșii” au doar 3 puncte avans. Surprinzător dacă privim la golaverajul trupei pregătite de Erik Ten Hag, doar 24 de goluri marcate în 21 de runde. Partida directă din turul campionatului a fost câștigată de Manchester, scor 1-0. De altfel, în ultimele 5 meciuri directe s-au marcat, în total, doar 6 goluri. Nicio partidă GG, toate tacticizate la maxim.

Getafe și Real Madrid se duelează în La Liga. Cu siguranță va fi un meci tensionat. Getafe este echipa cu cele mai multe cartonașe primite în acest sezon, dacă luăm în calcul primele 5 ale Europei! În partida directă din turul campionatului au fost arătate 8 avertismente.

Baskonia primește vizit alui Maccabi Tel Aviv, într-un meci care poate face rocada între cele două formații în clasamentul Euroligii de baschet masculin. Spaniolii pot urca pe loc de play-off. Vor avea sprijinul fanilor. Israelienii nu se simt conforbabili în deplasare, pierzând ultimele 4 partide. Cel mai recent meci direct jucat acasă la Baskonia s-a încheiat cu o victorie zdrobitoare a gazdelor, 116-87.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueWolverhampton – Manchester Unitedsub 2.5 goluri1.90
SpaniaFotbalLa LigaGetafe – Real Madridpeste 4.5 cartonașe1.47
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaBaskonia – Maccabivictorie Baskonia (incl. prelungiri)1.85
COTĂ FINALĂ: 5.16MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.