Biletul zilei: pariu curajos la Rapid – UTA

0

Prieteni, poate o să vi se pară o nebunie cota de 4.40 de la Rapid – UTA, dar citiți argumentele. Are destul de mult sens.

Rapid încă se gândește la titlu, dar a primit o palmă zdravănă runda trecută. Nu doar că a pierdut meciul cu Poli Iași, dar Albu și Borza au provocat uj scandal cu ieșirea lor în club. Sunt excluși din lot, iar pentru giuleșteni urmează un test de bărbăție. Fanii nu se mai mulțumesc doar cu victoria, vor si spectacol. De înțeles pe undeva, dacă privim cât talent zace în atacul Rapidului, cu Rrahmani, Burmaz, Krasniqi, Petrila, Papeau etc.

Adversara de astăzi si-a depășit de mult posibilitățile. Mircea Rednic a făcut minuni, dar ale  un lot subțire. E complicat pentru el în această perioadă, cu meciuri din 3 în 3 zile.

Mai e un detaliu interesant. Dan Șucu caracteriza relația dintre FCSB și FC Botoșani drept una de „vasal economic”, din cauza transferurilor numeroase făcute între Gigi Becali și Valeriu Iftime. Atunci cum de poate numi relația dintre Rapid și UTA? Giulestenii au plătit bani grei pentru înregistrarea lui Rareș Pop, dar l-au mai lăsat pe mijlocaș 6 luni la Arad. Mai mult, Micovschi și Cătălin Vulturar au fost împrumutați de Rapid la UTA. Nu ne gândim la o intelegere, dar exista legături speciale.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇹🇩⚽️SuperligaRapid – UTAhandicap -2.5 goluri Rapid4.40
COTĂ FINALĂ: 4.40MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.