Biletul zilei: cotă 4.83 din Universitatea Craiova – Rapid și Sheffield – Arsenal

0

Prieteni, seara asta avem două meciuri cu mare potențial. Dacă statistica va fi respectată, ar trebui să prindem lejer cota de 4.83.

Universitatea Craiova și Rapid sunt sigure de locurile de play-off, dar încearcă să rămână pe cât posibil în plasa liderului FCSB. Sunt două dintre formațiile cu loturi tari, multe soluții în ofensivă, dovadă și ultimele rezultate din meciurile directe. 3 din precedentele 4 partide au fost GG. Ambii antrenori au garniturile aproape complete. Mitriță e pregătit pentru o nouă reprezentație la gazde, iar Rrahmani și Burmaz vor să contiue forma remarcabilă.

Ultima clasată din Premier League, Sheffield United, primește vizita unui Arsenal motivat să revină la 2 puncte in spatele liderului Liverpool. „Tunarii” au cel mai bun început de an din istorie. Nu doar că au câștigat toate cele 6 meciuri de campionat, dar au făcut-o la scoruri precum 4-1 cu Newcastle, 5-0 cu Burnley sau 6-0 cu West Ham. Meciul direct Arsenal – Sheffield din turul campionatului s-a încheiat 5-0. Ultima clasată n-a expediat niciun șut pe poartă!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇹🇩⚽️SuperligaUniversitatea Craiova  – RapidGG & peste 2.5 goluri2.10
🇬🇧⚽️Premier LeagueSheffield  – Arsenalhandicap -2.5 goluri Arsenal2.30
COTĂ FINALĂ: 4.83MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.