Biletul zilei: cotă 5.44 din Liga Campionilor și Eurocup

0

Prieteni, ieri n-am avut emoții cu biletul de cotă 4.64 din Liga Campionilor. Azi combinăm competiția superbă din fotbal cu o cotă demențială din Eurocup.

London Lions și Turk Telekom se înfruntă, în singură manșă, pentru calificarea în sferturile de finală din Eurocup la baschet masculin. Englezii au avut un sezon mai bun, dar experiența este clar de partea turcilor. Turk Telekom este nimeni alta decât finalista ediției trecute. Indiferent de locul și momentul în care se deafășoară partida, diferența de cote este mult, mult prea mare! Turcii au câștigat ultimele 5 deplasări jucate. Cele două formații s-au înfruntat de 2 ori în istorie, chiar în ediția trecută de Eurocup. Turk s-a impus de fiecare dată, 102-74 și 89-84.

În cazul meciului Real Madrid – RB Leipzig, calculele sunt simple. Nemții au pierdut manșa tur, scor 0-1, așa că trebuie să se arunce în atac. Pot profita de absențele din defensiva madrilenilor. Alaba, Courtois și Militao nu joacă nici astăzi. În schimb, Ancelotti va avea un Bellingham la potențial maxim. Va fi suspendat în runda viitoare de La Liga, așa că poate da astăzi totul pe teren.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaBaschetEurocup
London Lions –
Turk Telekom
victorie Turk Telekom3.40
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorReal Madrid – RB LeipzigGG1.60
COTĂ FINALĂ: 5.44MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.