Biletul etapei din play-off-ul Superligii: FCSB – Sepsi, CFR – Universitatea Craiova și Rapid – Farul

0

Prieteni, gata! Nu se mai joacă pe jumătăți de puncte în Superliga României, a început lupta pentru titlu. Nicio formație nu mai poate face concesii și pe asta vom miza în biletul primei etape. 

Rapid și Farul deschid play-off-ul Superligii vineri, de la ora 20:30. Giuleștenii încep cu un deficit de 4 puncte față de liderul FCSB, dar victoria din ultima rundă, 4-0 contra marii rivale, le dă speranțe. Și constănțenii au un obiectiv clar, clasarea pe podium și calificarea în preliminariile cupelor europene. Pare că bookmakerii nu au făcut reglajele necesare intrării în play-off, iar linia faulturilor a rămas la nivel de sezon regular, unde intensitatea diferă. În partida directă disputată în Giulești în sezonul regular au fost 22 de faulturi!

Între FCSB și Sepsi au fost mereu înfruntări intense. Elevii lui Charalambous și Pintilii trebuie să își ia revanșa în fața fanilor după eșecul cu Rapid, așa că ne așteptăm să bage serios materiale. În meciurile directe disputate în play-off-ul trecut au fost obținute 24, respectiv 30 de faulturi.

CFR Cluj – Universitatea Craiova a devenit un clasic al play-off-urilor. Cele două au dat și o luptă directă pentru titlu, iar de atunci rivalitatea a căpătat noi proporții. Cât de tare se joacă? Cam de 7 cartonașe galbene, câte au fost arătate în cel mai recent meci direct, victoria obținută cu 1-0 acasă de olteni.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaRapid – Farulpeste 23.5 faulturi1.55
RomaniaFotbalSuperligaFCSB – Sepsipeste 24.5 faulturi1.65
RomaniaFotbalSuperligaCFR Cluj – Craiovapeste 4.5 cartonașe1.65
COTĂ FINALĂ: 4.21MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.