Biletul zilei: NBA și turneul de la Miami

0

Prieteni, n-am avut nicio emoție nici la biletul de ieri. Dacă tot merge așa bine baschetul, avem și azi ceva din NBA. Combinăm cu turneul de la Miami și iese o cotă decentă.

San Antonio Spurs primește vizita lui Phoenix Suns, la noapte, după ora 02:00. Victor Wembanyama vine după o prestație colosală, 31 de puncte, 16 recuperări și 5 pase decisive. Cu toate astea, formația lui a cedat la limită în fața lui Memphis. Phoenix, implicată în lupta pentru play-off, pornește favorită certă pe hârtie. Doar că Spurs a învins-o în ambele meciuri directe din acest sezon, 132-121 și 115-114.

Daniel Evans (43 ATP) îl înfruntă pe localnicul Christopher Eubanks (32 ATP) pentru un loc în optimile de la Miami. Americanul are unul dintre cele mai bune servicii din circuit și este considerat jucătorul cu cel mai mare IQ. Armele sunt suficiente pentru a-l testa serios pe britanic.

Chinezoaica Qinwen Zheng (7 WTA) o înfruntă pe bielorusa Victoria Azarenka (32 WTA) pentru un loc în optimile turneului de la Miami. Zheng este o jucătoare completă, fără slăbiciuni evidente. Mai tânără și mai în formă, ar trebui să își impună calitățile.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBA
San Antonio Spurs –
Phoenix Suns
handicap + 12.5 puncte San Antonio1.65
Statele UniteTenisATP Miami
Daniel Evans –
Christopher Eubanks
min. 1 set Eubanks1.47
Statele UniteTenisWTA Miami
Qinwen Zheng –
Victoria Azarenka
victorie Zheng1.70
COTĂ FINALĂ: 4.12MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.