Biletul zilei: meci decisiv pentru Euro 2024 și semifinala la care visa U-BT Cluj

0

Prieteni, avem de toate în seara asta. Amicale tari, meciuri decisive din Eurocup, fazele avansate de la Miami. Să vedem dacă am fost inspirați în alegerea evenimentelor. 

Ucraina – Islanda este meciul care decide prima adversară a României de la Euro 2024. Ucrainenii au o echipă plină de vedete. Defensiva e solidă, fundași de la Bournemouth și Everton, portari de la Real Madrid și Benfica. Astăzi au în față o națională dependentă de Albert Guðmundsson. Dacă fotbalistul de la Genoa e anihilat, și cu siguranță va avea un tratament special, nordicii sunt inexistenți. Oricum, miza mare a partidei indică un meci prudent, în care nicio națională nu va risca.

London Lions e exemplu că banii aduc ușor performanța în baschetul european. Englezii au adus jucători decenți din Statele Unite ale Americii și sunt acum la un meci de finala Eurocup. În față se află Paris Basketball. Cele două au fost adversare și în faza grupelor. În cele două meciuri, londonezii au înscris, în total, 183 de puncte. Valoarea le-a putut fi observată în sferturi, când s-au impus 91-79 în sala lui U-BT Cluj-Napoca.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalBaraj Euro 2024Ucraina – Islandasub 3.5 șuturi pe poartă Islanda1.85
Uniunea EuropeanaBaschetEurocupParis – London Lionspeste 80.5 puncte London Lions1.60
COTĂ FINALĂ: 2.96MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.