Biletul nopții: specialele starurilor din NBA

0

Prieteni, ne facem damblaua cu un bilet pe specialele vedetelor din noaptea de NBA. Citiți analiza de pe site și o să vă convingeți de alegerile făcute. 

Dallas Mavericks e cea mai în formă echipă din NBA, iar Luka Doncic e starul care a purtat-o spre un record de 45-29. Echipa a urcat pe loc direct de play-off în Conferința de Vest. Avansul e fragil, așa că seria victoriilor trebuie să continue și pe terenul lui Golden State Warriors. Curry și compania îi acordă mereu o atenție specială lui Doncic, e dublat frecvent, dar slovenul știe cum să iasă din încurcătură. Dallas funcționează bine în ultima vreme, colegii lui Doncic au încredere în execuții, așa că linia paselor decisive ar trebui să fie lejer de acoperit. Media lui Luka e de 9.8 pase assituri în acest sezon.

LA Lakers, echipa starurilor LeBron James și Anthony Davis, mai are un om destoinic în ultima vreme. D’Angelo Russell, cel care tocmai a bătut recordul stagional al aruncărilor de 3 puncte pentru LA, pune serios umărul la seria victorioasă și la consolidarea locului 9 în Conferința de Vest. D’Angelo Russell are o medie de 18.3 puncte/meci în acest sezon, cu un apogeu pe 9 martie, 44 de puncte contra lui Milwaukee Bucks.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBA
Golden State Warriors –
Dallas Mavericks
Luka Doncic – Peste 9.5
1.72 pase decisive
1.72
Statele UniteBaschetNBA
Toronto Raptors –
Los Angeles Lakers
D’Angelo Russell – Peste 16.5 puncte1.95
COTĂ FINALĂ: 3.35MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.