Biletul zilei: FCSB – Craiova, derby în Europa și România la handbal feminin

0

Prieteni, avem un bilet cu două derby-uri din fotbal, inclusiv FCSB  – Universitatea Craiova, și duelul României cu Grecia, din preliminariile Europeanului de handbal feminin.

FCSB pare desprinsă în campioană, mai ales ca principala urmăritoarea, Universitatea Craiova nu îl are la capacitate maximă pe starul Alexandru Mitriță. În ultimele meciuri, oltenii au avut nevoie de câte o palma pentru a iesi la joc. S-a întâmplat contra lui CFR Cluj, dominați autoritar în primele 30 de minute, dar și contra lui Rapid, când au întors cu un om în minus. FCSB i-a zdrobit pe craioveni în meciurile directe din sezonul regulat, 3-0 și 3-0.

RB Salzburg a pierdut duelul de runda trecută cu Sturm Graz și mai are două puncte avans în clasament. Nu își permite un eșec si cu Rapid Viena, echipă pe care a învins-o în ultimele 3 meciuri directe și în fața căreia n-a mai cedat din 2019.

România are victorii pe linie înaintea ultimului meci din grupa de calificare la Euro 2024. Adversara este una modestă, Grecia, pe care am învins-o la 12 goluri în tur. Acum, acasă, cu Bazaliu și Laslo în formă, e de așteptat un triumf cel puțin la fel de spectaculos.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇹🇩⚽️SuperligaFCSB  – Universitatea CraiovaFCSB marchează prima1.55
🇦🇹⚽️Prima ligăRB Salzburg – Rapid Vienavictorie Salzburg1.62
🇪🇺Handbalpreliminarii CERomânia  – GreciaHandicap-12.5 goluri România1.72
COTĂ FINALĂ: 4.31MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.