Biletul zilei: cotă specială pentru Denver Nuggets – Los Angeles Lakers, în play-off-ul NBA

0

Prieteni, Los Angeles Lakers este în fața eliminării încă din primul tur al play-off-ului NBA. Se vor agăța de fiecare șansă avută pentru un miracol pe terenul campioanei en titre. O linie din zona specialelor pe jucători e ridicol de jos și trebuie speculată.

Denver Nuggets, campioana en titre din NBA, conduce cu 3-1 în seria cu Los Angeles Lakers. Jokic și coechipierii pot tranșa calificarea la noapte. Pe 28 aprilie, trupa din LA a întrerupt seria de 11 victorii a lui Denver în meciurile directe. Anthony Davis era sub semnul întrebării, din cauza unei dureri la spate, dar a rezistat 42 de minute pe parchet. A încheiat cu 25 de puncte, 23 de recuperări și 6 pase decisive. O prestație colosală!

Centrul lui Lakers a fost imposibil de oprit și în cele 3 meciuri pierdute contra lui Nuggets. A avut în ele 32, 32 și 33 de puncte. Semn că nu poate fi oprit. Sub panoul advers, omul înalt este Jokic. Iar sârbul are o mulțime de calități, dar din punct de vedere defensiv nu excelează. Linia în cazul lui Davis e ridicol de jos.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteBaschetNBADenver – LA LakersAnthony Davis – Peste 27.5 puncte2.25
COTĂ FINALĂ: 2.25MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.