Biletul zilei: meciurile decisive pentru salvarea de la retrogradarea din Superligă

0

Prieteni, am așteptat echipele de start din meciurile decisive pentru salvarea în Superligă. Erau multe suspiciuni, unele s-au și adeverit. Cert e că biletul vine în consecința informațiilor de ultimă oră.

Forțat de problemele din defensivă, ultima accidentarea lui Velkovski, Kopic a fost nevoit să schimbe sistemul lui Dinamo în meciul decisiv. A renunțat la linia cu 3 aparători și joacă un 4-4-2. De cealaltă parte, Mircea Rednic tratează serios partida, chiar foarte ofensiv putem spune. Micovschi apare în poziția de inter, iar în atac regăsim 3 fotbaliști în mare formă, pe Ezekiel, Luckassen și Omondi. Disperarea dinamoviștilor, obligați să ia cele 3 puncte apoi să aștepte celelalte rezultate indirecte, ar putea fi speculată de UTA.

Nu e aceeași situație la Oțelul – FC Botoșani. Dorinel Munteanu, cu gândul la finala Cupei României, a menajat mai mulți oameni de bază. Nu apar în echipa de start Milen Zhelev, Francois Yabre, Juri Cisotti, Frederic Maciel și Joao Lameira. Trupa lui Bogdan Andone e la mâna ei. În cazul unei victorii scapă matematic de retrogradare. Un egal le asigură barajul.

FCU Craiova primește vizita lui Hermannstadt. Marius Măldărășanu a trimis în teren cea mai bună echipă. Are avantaj moral în disputele cu oltenii lui Mititelu. În sezonul regulat au obținut 4 puncte, victorie 1-0 și remiză 1-1. De altfel, de la revenirea în primul eșalon, FCU Craiova nu i-a învins niciodată pe sibieni. Nici n-a marcat mai mult de un gol în vreun meci direct!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaDinamo – UTApeste 0.5 goluri UTA1.57
RomaniaFotbalSuperligaOțelul – BotoșaniX21.33
RomaniaFotbalSuperligaFCU Craiova – Hermannstadtsub 1.5 goluri FCU Craiova1.57
COTĂ FINALĂ: 3.27MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.