Biletul zilei: cotă 2.55 la Tottenham – Manchester City

0

Prieteni, avem o cotă fierbinte pentru Tottenham – Manchester City, meciul care poate decide titlul în Premier League. Aruncați un ochi pe argumentele din articol și spuneți dacă n-au perfectă logică…

Tottenham – Manchester City, astăzi, de la ora 22:00, este restanța care poate decide titlul în Premier League. Formația antrenată de Pep Guardiola este la un punct în spatele lui Arsenal, dar are meciul de astăzi de jucat. Gazdele pregătite de Ange Postecoglou încă au șanse matematice la locul 4 și la o prezență în ediția următoare a Ligii Campionilor.

Antrenorul australian a exclus varianta speculată de fani, precum Tottenham să se dea la o parte, astfel încât rivala Arsenal să nu câștige titlu. Postecoglou a anunțat că va juca la fel ca în tot sezonul. Asta înseamnă un fotbal riscant, cu linia defensivă mai sus decât orice altă formație din Premier League. De aici rezultată și multe poziții de ofsaid semnalate în rândul rivalelor. În meciurile cu City din aceest sezon, remiza 3-3 din Premier League și eșecul 0-1 din Cupa Angliei, raportul ofsaidurilor a fost 3-3 și 2-2.

Erling Haaland, anunțat titular diseară, e pregătit mereu să țâșnească de lângă fundașii centrali adverși. Așa a strâns 11 poziții în afara jocului în actuala stagiune. Combinând cu jocul riscant al lui Tottenham, cota pentru un ofsaid al norvegianului e mai mult decât tentantă.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueTottenham – Manchester Citypeste 0.5 ofsaiduri Erling Haaland2.55
COTĂ FINALĂ: 2.55MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.