Biletul zilei: sărbătoare pe două stadioane și pe biletul nostru

0

Prieteni, astăzi avem două meciuri de fotbal cu mize interesante. Pe ambele stadioane se anunță sărbătoare, dar din motive diferite. 

Cagliari și Fiorentina se înfruntă astăzi în ultima rundă a sezonului de Serie A. La gazde va fi un moment de sărbătoare. Salvate de la retrogradare, vor celebra ultimul meci din cariera legendarului Claudio Ranieri, antrenorul uneia dintre marile surprize din istoria fotbalului, titlul cucerit cu Leicester în Premier League. Stadionul va fi plin, iar publicul îi va împinge pe fotbaliștii lui Cagliari în ofensivă. De partea cealaltă, Fiorentina e cu gândul la finala Conference League. Peste doar 6 zile, trupa lui Vincenzo Italiano merge la Atena pentru disputa cu Olympiakos, una cu trofeul pe masă. Violeții nu vor risca astăzi nicio accidentare.

Al Hilal și Al Taee se înfruntă în penultima rundă a sezonului din Arabia Saudită. Va fi ultimul meci acasă pentru campioana AL Hilal. Fanii vor sărbători titlul și așteaptă o nouă reprezentație de gală. Mai ales că Al Hilal a ajuns la 23 de meciuri consecutive câștigate pe teren propriu.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
ItaliaFotbalSerie ACagliari – FiorentinaGG1.65
FotbalArabia Saudită
Al Hilal –
Al Tai
handicap -2.5 Al Hilal1.95
COTĂ FINALĂ: 3.22MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.