Biletul zilei de la Roland Garros: favorit la lucru + posibilă surpriză

0

Prieteni, lucrurile încep să se sedimenteze pe zgura de la Roland Garros. Ne-am cam prins de cine e în formă, de slăbiciuni. Avem un bilet cu meciuri de pe tabloul masculin.

Stefanos Tsitsipas, campion la Monaco în actualul sezon de zgură, se numără printre favoriții mari de la Roland Garros. Grecul poate profita de vidul de putere lăsat de Nadal și de necunoscutele din jurul lui Djokovic, Sinner sau Alcaraz. Lui Stefanos îi merg bine și în viața extrasportivă. S-a împăcat cu Badosa și are un plus de echilibru. Dacă vrea finala, Tsitsipas n-ar trebui să obosească în tururile de început, mai ales că azi întâlnește un jucător fără nicio armă vertabilă, pe Zhizhen Zhang.

Corentin Moutet – Sebastian Ofner ar trebui să fie un meci mai echilibrat decât o arată cotele. Austriacul a produs deja o surpriză, l-a învins pe Sebastian Baez în turul precedent. A arătat un tenis bun și la Geneva, eșec în 3 seturi în optimi în fața lui Ruud. Ofner e un jucător arțăgos care te scoate din orice ritm, aleargă nebunește după fiecare minge. Moutet nu îi e mult superior.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FrantaTenisRoland Garros
Corentin Moutet –
Sebastian Ofner
peste 17.5 game-uri Ofner1.90
FrantaTenisRoland Garros
Zhizhen Zhang –
Stefanos Tsitsipas
3-0 Tsitsipas1.75
COTĂ FINALĂ: 3.32MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.