Biletul zilei: amicale tari înainte de Euro 2024

0

Prieteni, EURO 2024 bate la ușă. Astăzi vedem la lucru două dintre favoritele la trofeu, Germania și Anglia. A ieșit o cotă de 4.18 din meciurile lor. 

Anglia are o generație excepțională, mulți spun că e cea mai bună bună din istoria recentă a țării. De la mijloc în sus arată formidabil, începând cu Bellingham și Rice, continuând cu Foden, Palmer, Saka sau Kane. Naționala lui Southagate se pregătește pentru Euro 2024 în compania Bosniei, o echipă aflată în reconstrucție, ciuca bătăilor în preliminarii. A încheiat pe penultimul loc o grupă modestă, cu Slovacia, Luxemburg, Islanda, Liechtenstein și Portugalia. A încasat 20 de goluri în 10 meciuri!

Germania, țara-gazdă a Euro 2024, joacă un amical tare acasă, la Nuremberg. Adversară îi este Ucraina. Sub comanda lui Nagelsmann, nemții au recăpătat stilul ultraofensiv, un presing agresiv și constant în treimea adversă. Vin după vdouă victorii importante în 2024, 2-0 cu Franța și 2-1 cu Olanda. Contra francezilor au avut 5 cornere, contra olandezilor au obținut 6 lovituri de la colțul terenului.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalAmicalAnglia – Bosniapeste 2.5 goluri Anglia1.90
Uniunea EuropeanaFotbalAmical
Germania –
Ucraina
peste 5.5 cornere Germania2.20
COTĂ FINALĂ: 4.18MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.