3 pariuri antepost pentru parcursul României la Euro 2024

0

Prieteni, naționala României a ajuns în Germania și se pregătește pentru Euro 2024. Mai sunt 6 zile până la debutul în fața Ucrainei, așa că e cazul să ne aruncă atent privirea asupra pariurilor antepost. Sunt câteva care par bani pe jos în cazul „tricolorilor”.

Edi Iordănescu a planificat înaintea Europeanului două amicale cu adversari la îndemână, pentru a ridica moralul elevilor. Din păcate, România a încheiat la egalitate disputele cu Bulgaria și Liechtenstein. Partea și mai proastă este că nu am marcat niciun gol.

La Euro, misiunea va fi infinit mai grea. Vom da peste o Belgia care ne va ascunde mingea și în fața căreia ne vom crea greu ocazii, peste o Ucraină care a remizat 0-0 cu Germania și peste Slovacia, o națională care iese în evidență prin organizarea defensivă. Cei mai bine cotați fotbaliști sunt chiar fundașii centrali Hancho și Skriniar.

În aceste condiții, cota de @2.00 pentru sub 2.5 goluri marcate de România în grupă este mai mult decât tentantă.

Ce face Florinel Coman la Euro 2024?

Florinel Coman a fost MVP-ul recent încheiatei ediții din Superliga, dar la națională e alt nivel. Extrema celor de la FCSB a marcat un singur gol în tricoul primei reprezentative. La Euro 2024 nu va fi titular incontestabil. Va prinde minute, dar greu de crezut că va ajunge pe lista marcatorilor.

Cota pentru sub 0.5 goluri marcate de Florinel Coman la Euro 2024 este @1.55.

Presiune mare pe Ianis Hagi

Ianis Hagi este noul decar al naționalei României. Responsabilitatea e mare, presiunea pe umerii lui pe măsură. Mijlocașul aflat sub contract cu Rangers a arătat că vrea în meciurile amicale cu Bulgaria și Liechtenstein. A băgat materiale, cum se zice în fotbal, alunecări, a intrat în clinciuri. La Euro 2024 miza va fi la alt nivel. Ianis o să apară cu siguranță în toate meciurile, chiar dacă nu din primul minut.

Cota de @1.85 de pe Superbet pentru peste 0.5 cartonașe galbene Ianis Hagi este interesantă.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.