Biletul zilei: meciuri decisive de la Euro 2024 și baschet

0

Prieteni, astăzi avem un bilet de cotă 4.32. Combinăm meciurile decisive ale grupelor C și D de la Euro 2024 cu un duel tare din baschetul internațional. 

Danemarca și Serbia se înfruntă într-un meci în care calificarea este pe masă. Danezi au 2 puncte în grupa C, sârbii unul singur. E clar că nicio națională nu se va menaja. Loturile sunt fanastice, potențial există. Și două detalii interesante legate de pariul ales. Danemarca este naționala care a avut cele mai multe cornere în campania de calificare pentru Euro 2024, peste toate naționale. Serbia a beneficiat de 9 lovituri de la colțul terenului în precedentul meci din grupă, remiza 1-1 cu Slovenia.

La Olanda – Austria socotelile sunt simple. Batavii sunt deja calificați, austriecii aproape siguri de optimi. Olanda are probabil cea mai tare defensivă de la Euro 2024. Van Dijk îi are alături pe Dumfries, Ake, De Ligt, De Vrij sau Van de Ven. Au primit doar un gol în primele două meciuri.

În pregătirea turneelor preolimpice avem un amical tare în baschetul masculin. Finlanda și Noua Zeelandă, două naționale cu mare potențial, unele care preferă jocul rapid, cu frecvență mare a ridicărilor de la distanță, sunt față în față.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2024Danemarca – Serbiapeste 9.5 cornere1.85
 Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2024Olanda – Austriasub 1.5 goluri Austria1.36
Statele UniteBaschetAmical
Finlanda
Noua Zeelanda
peste 165.51.72
COTĂ FINALĂ: 4.32MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.