Biletul zilei din Superliga: Gloria Buzău – Sepsi și Oțelul – Farul

0

Prieteni, ultimul bilet din Superligă ne-a ieșit. Astăzi combinăm ultimele meciuri ale rundei secunde, Gloria Buzău – Sepsi Sf. Gheorghe și Oțelul Galați – Farul Constanța. 

Farul a început prost noul sezon, un eșec 0-1 pe teren propriu împotriva Unirii Slobozia. Acum are o deplasare care pe hârtie pare și mai complicată. Oțelul lui Dorinel Munteanu nu concepe să rateze play-off-ul anul acesta. A pornit cu dreptul, victorie în fața Botoșaniului. Un detaliu interesant despre desfășurarea partidei l-a oferit Gică Hagi în conferința de presă. A recunoscut că are nevoie urgentă de un atacant. Singurul vârf veritabil din lot, în acest moment, este Rivaldinho. Randamentul lui e departe de cel dorit.

Gloria Buzău – Sepsi pare un meci disproporționat. Buzoienii, nou-promovați, au scos în prima rundă o remiză la Ploiești. Doar că Petrolul e o echipă în degringoladă, lucru văzut și în eșecul 1-4 cu Dinamo. Formația din Sf. Gheorghe a început campionatul cu o victorie, 1-0 cu Poli Iași. Diferența de loturi și de experiență e uriașă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaBuzău – Sepsivictorie Sepsi2.10
RomaniaFotbalSuperligaOțelul – Farulsub 1.5 goluri Farul1.42
COTĂ FINALĂ: 2.98MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.