Biletul zilei: Steaua – Reșița și două meciuri tari din preliminariile Ligii Campionilor

0

Prieteni, analiză mai profundă nu găsiți pentru oferta de astăzi. A ieșit o cotă de 4.85 cu Steaua – Reșița din Liga 2 și cu două partide din preliminariile Ligii Campionilor.

Steaua București și CSM Reșița închid etapa cu numărul 3 din Liga 2. „Militarii” au ratat primul obiectiv al sezonului, fiind eliminați din Cupa României. Au apărt tot mai multe voci care îl contestă pe Daniel Oprița. Așadar, diseară Steaua trebuie să arate altfel. Are însă o misiune complicată. CSM Reșița a obținut dreptul de promovare. Flavius Stoican și-a păstrat nucleul din stagiunea trecută, iar echipa arată bine. A marcat în toate cele 3 meciuri disputate în acest sezon. Mai mult, singurul meci direct disputat între cele două echipe, pe 24 februarie 2024, s-a încheiat cu victoria reșițenilor, scor 3-1.

Lille și Slavia Praga dispută astăzi manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Francezii au trecut în turul precedent de un adversar cu nume, Fenerbahce. Acasă, Lille s-a impus cu 2-1. Diferența dintre cele două loturi este una imensă. Lille e cotată la 241 milioane de euro, în timp ce Slavia valorează doar 86.50 milioane.

Bodo/Glimt, campioana Norvegiei, a devenit o prezență constantă în grupele cupelor europene. Cu toate astea, n-a ajuns niciodată în Liga Campionilor. Acum are o șansă unică, în dubla cu Steaua Roșie Belgrad. Norvegienii sunt o adevărată forță. În tururile precedente și-au spulberat adversarele. A fost 7-1 la general cu RSF (Letonia), 4-0 pe teren propriu, apoi 5-1 la general cu Jagiellonia (Polonia), 4-1 acasă. Stilul nordicilor este unul bazat pe forța fizică. De aici și pariul ales, unul pe cornere.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 2Steaua – ReșițaGG1.85
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii UCLLille – Slavia Praga1 final1.75
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii UCLBodo/Glimt – Steaua Roșiemai multe cornere Bodo/Glimt1.50
COTĂ FINALĂ: 4.85MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.