Biletul zilei: cotă specială de 2.60 la Atletico Madrid – Espanyol

0

Prieteni, dacă ați urmărit primele două meciuri jucate de Atletico Madrid în acest sezon nu aveți cum să nu îmi dați dreptate. Avem o cotă de 2.60 cu grad ridicat de încredere pentru disputa cu Espanyol, din această seară.

Atletico Madrid a investit enorm în această vară. Diego Simeone și-a întărit atacul cu Alexander Sorloth și cu Julian Alvarez, dar în primele etape din La Liga starul a fost altul. Marcos Llorente a marcat în prima rundă, în remiza 2-2 de la Villarreal.

Iar în urmă cu 3 zile a avut o evoluție colosală în triumful 3-0 contra Gironei. A marcat un gol, a oferit o pasă decisivă și a contribuit decisiv și la cealaltă reușită. Mijlocașul spaniol în vârstă de 29 de ani a arătat o dispoziție de joc fantastică, implicat în toate acțiunile ofensive, prezent pe tot terenul. Elocvent e sprintul din prelungiri, când a plecat din propriul careu și a ajuns să paseze pentru Koke din cealaltă suprafață de pedeapsă.

Trebuie menționat și că Atletico primește vizita unei formații modeste. Espanyol e nou promovată și a pierdut primele două meciuri de campionat fără să marcheze gol.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaAtletico – EspanyolMarcos Llorente marchează sau oferă o pasă de gol2.60
COTĂ FINALĂ: 2.60MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.