Biletul Zilei 21 iunie varianta 2. Cota finala 2.31 din 3 evenimente.

0

Azi e o zi specială în care oferta ne permite să publicăm 2 variante, iar al 2-lea bilet ne propune 3 evenimente, din care 2 partide de tenis şi un meci de la EURO.

Wimbledon Masculin – calificări: Khachanov – Bai. Bai a scos destul de puţin capul în tenis anul ăsta, fiind eliminat în primele tururi mereu. Tânărul Khachanov a jucat şi anul trecut calificări la Wimbledon, însă a fost învins din primul tur, dar vine în acest meci ca favorit clar datorită jocului foarte bun ce include viteza şi un serviciu precis. Totodată forma îl recomandă, dupa ce s-a descurcat foarte bine la ultimele turnee la care a participat.

Al 2-lea eveniment propus vine de la WTA Feminin: Vesnina – Bencic. După semifinala pierdută în Olanda, Bencic a suferit din punct de vedere fizic, fiind nevoită să abandoneze la 0-1 la seturi. Se observă faptul că elveţianca revine după altă accidentare ce a ţinut-o 2 luni departe de teren. Vesnina a jucat finala la dublu la Roland Garros şi a început foarte bine sezonul pe iarbă cu victorie la favorita publicului, Heather Watson. Premisele unei figuri frumoase ale rusoaicei sunt serviciul şi loviturile puternice, precise. Acest joc i-a adus victorii frumoase pe suprafeţe rapide în acest an.

Ultimul meci propus este cel dintre Croaţia şi Spania, partidă în care spaniolii pleacă cu avantajul experienţei şi al omogenităţii, marea majoritate a campionilor europeni, jucând în Spania. Croaţia pe de altă parte, a avut mereu o echipă bună, care joacă pe atac şi luptă până în ultimul minut.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis ATP Wimbledon Khachanov vs. Bai Khachanov -1.5 seturi 1.37 2-0 Da
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Vesnina vs. Bencic Vesnina +1.5 seturi 1.35 2-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Croaţia vs. Spania x2 1.25 2-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.31Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Sursă FOTO: www.kwesesports.com

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.