Bankroll Booster 1-3 iulie 2016. Cota finala 5.22 din 2 evenimente

0

Bankroll Booster, cea mai profitabilă secțiune de până acum a site-ului nostru, își propune să înceapă luna cu un câștig și vânează două cote foarte interesante din sferturile EURO 2016. Meciurile se dispută, însă, în zile diferite.

Țara Galilor vs. Belgia

Până acum, Bale și compania au oferit un fotbal foarte plăcut la acest campionat european, reușind să puncteze în fiecare din cele 4 partide disputate, indiferent de calibrul adversarului. Belgia a început cu o înfrângere la 0 în fața Italiei, însă ocaziile nu au lipsit, iar echipa lui Wilmots a dominat meciul. A urmat apoi o serie de 3 victorii încântătoare. Există potențial ofensiv de ambele părți, de aceea, selecția propusă este încadrată în categoria cotelor care rprezintă valaore.

Franța vs. Islanda

Islandezii sunt gașca nebună a europeanului, cea mai mare surpriză plăcută de până acum. Ei au obținut rezultate remarcabile, ultima ispravă fiind eliminarea Angliei în optimi, după ce au fost conduși. Până acum au perforat poarta tuturor adversarilor: Portugalia, Anglia, Austria și Ungaria. Franța s-a dovedit destul de vulnerabilă în apărare, iar absențele lui Kante și Rami din meciul care urmează sunt destul de imporrtante. Despre potențialul ofensiv al francezilor nici nu mai trebuie să discutăm: Griezmann, Giroud, Payet.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Țara Galilor vs. Belgia ambele marchează 2.15 3-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Franța vs. Islanda ambele archează 2.43 5-2 Da
COTĂ FINALĂ: 5.22 Da

*valoarea cotelor a fost calculată la cotațiile Unibet afișate la data publicării articolului

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Sursă FOTO: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.