Biletul Zilei 31 iulie 2016. 2 variante la cote finale de 2.25 respectiv 2.79

0

Biletul Zilei va încheia o nouă lună pe profit, ultima din cele 3 luni pilot cu miză fixă propuse de site-ul nostru, urmând ca de la 1 August mizele să fie unitare și variabile. Pentru astăzi vă sunt propuse 2 variante de pariere care cuprind 1 eveniment, respectiv

Prima variantă propusă este compusă dintr-un singur eveniment. În campionatul ucrainei, Dnipro a început campionatul cu un 5-0 pe teren propriu în prima etapă în fața lui Volyn Lutsk, meci care a fost și pe biletul propus de noi săptămâna trecută. Adversarul de azi, Stal Kamianske, este o echipă de mijlocul clasamentului care a debutat cu o înfrângere pe teren propriu, 0-3 cu Karpaty Lvov, iar în ultimele 4 meciuri directe a suferit doar înfrângeri, toate la o diferență de minim 2 goluri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Ucraina Fotbal Pari-match League Dnipro vs. Stal Kamianske Dnipro -1,5 2.25 1-1 Nu
Cota finală 2.25Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Cea de-a doua variantă propusă la Biletul Zilei este compusă din 3 evenimente cu șanse foarte bune de câștig.

La Drobeta Turnu Severin, Pandurii vor primi vizita campionilor de la Astra, echipă care nu traversează un moment foarte bun. Lipsa lui Alibec și suspendarea antrenorului Șumudică par să fie elemente esențiale în jocul echipei de la malul Dunării. Meciul se va disputa de la ora 18.30, când sunt estimate 32 de grade, iar Astra are miercuri returul meciului cu FC Copenhaga din turul 3 preliminar al Champions League.

În campionatul Rusiei, Spartak Moscova debutează pe propriul teren împotriva formației Arsenal Tula, pe care a învins-o acum o lună într-un meci amical. Lotul ecipei din capitală a fost întărit prin aducerea mijlocașului defensiv brazilian Fernando, cotat la 11 milioane de euro, de la Sampdoria, o valoare mai mare decât tot lotul adversarului de astăzi la un loc. Atacanții Ze Luis și Promes promit să facă show astăzi.

Gent, echipa care a distrus viitorul lui Hagi joi cu 5-0 în Europa League debutează în noul sezon al campionatului din Belgia cu o deplasare la Kortrijk, echipă în fața căreia nu a mai pierdut în ultimele 5 întâlniri directe și de la care nu a primit gol în ultimele 4 meciuri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Pandurii vs. Astra 1x 1.41 0-0 Da
 Rusia Fotbal Premier League Spartak Moscova vs. Arsenal Tula 1 1.50 4-0 Da
 Belgia Fotbal Jupiler League Kortrijk vs. Gent x2 1.32 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.79Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.