Biletul Zilei: mizam pe cota finala 2.78 medium-stakes

0

Varianta propusă pentru astăzi de echipa noastră propune șanse de câștig individuale ce pleacă de la 64,5% în sus conform cotelor oferite de bookmakerul selectat pentru astăzi. Totul părea perfect la varianta propusă pentru ieri, până la apariția unui gol egalizator în minutul 96 (!) al meciului dintre Fulham și Blackburn. Move on!

Monaco și Manchester City se întâlnesc în returul meciului de poveste de pe Etihad, încheiat cu 5-3, iar toată lumea se așteaptă la un nou festival de goluri, inclusiv casele de pariuri. Glik lipsește din angrenajul lui Leonardo Jardim, iar Guardiola nu se poate baza pe Gundogan și Jesus.

Stan Wawrinka joacă în optimile turneului de la Indian Wells împotriva unui japonez în vârstă de 21 de ani, Yoshihito Nishioka, jucător care a reușit o victorie de senzație în turul trecut, eliminându-l pe Thomas Berdych după ce a fost condus cu 1-6 și 2-5. Serviciul sau returul puștiului nu impresionează, iar elvețianul nu a pierdut niciun set la acest turneu până acum, mai mult, el poate profita de eliminarea de pe partea sa de tablou a lui Murray sau Tsonga.

Campioana Uruguay-ului, Nacional Montevideo, primește la noapte vizita formației din Venezuela, Zulia, pe Estadio Gran Parque Central. Cu 5 victorii din 5 posibile în 2017, gazdele sunt în formă excelentă și caută să repete un parcurs cât mai lung în competiție, după ce sezonul trecut au ajuns până în sferturi. Zulia a fost învinsă de Chapecoense în prima etapă, iar pe plan intern vine după un eșec usturător, 0-5 la Aragua.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Monaco vs. M. City GG3+ 1.55 3-1 Da
 Statele Unite Tenis ATP Indian Wells Wawrinka vs. Nishioka Wawrinka -1.5 seturi 1.46 2-1 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Copa Libertadores Nacional Montevideo vs. Zulia 1 1.22 0-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.78MIZĂ (unități): 5/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Netbet

Crează un cont nou de jucător la NETBET prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.