Flash Tips: 4 analize și recomandări de pariere pentru miercuri

0

Avem parte de acțiune și astăzi, iar echipa noastră a selectat 4 evenimente din handbal și fotbal, ale căror analize și recomandări de pariere le puteți consulta în corpul prezentului articol.

St. Mirren vs. Dundee United, Championship Scoția, ora 21.45

Două dintre fostele componente ale eșalonului de elită în fotbalul scoțian, St. Mirren și Dundee United, actualmente ”eșuate” în liga secundă, luptă pentru puncte, într-o partidă restanță care va începe la ora 21.45.

Gazdele sunt pe ultima poziție, cu 21 de puncte acumulate, la 4 lungimi de Ayr, penultima clasată. St. Mirren a avut însă un puternic reviriment și face mari eforturi pentru salvare. De partea cealaltă, a doua echipă a orașului Dundee, recent retrogradată, se află destul de confortabil în acest moment, pe locul al patrulea, care asigură prezența în play-off-ul de promovare retrogradare. Dundee are 9 puncte avans și două meciuri mai puțin disputate, comparativ cu Quuens of South, potențială contracandidată.

Sugestia noastră este să jucăm  dubla de 1X, la NetBet, pentru o cotă de 1,67, cu grad de încredere 8/10.  

Crează un cont nou de jucător la NETBET prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Dinamo București vs. HC Vaslui, Liga Națională, ora 16:00

Ar fi victoria care i-ar asigura lui Dinamo matematic locul 1 la finalul sezonului regulat. Iar de obținut nu ar fi foarte greu, în condițiile în care moldovenii n-au reușit să scoată un rezultat pozitiv în fața bucureștenilor de la promovarea în Liga Națională.

Dinamo a ratat victoria pe final la Călărași, dar este o deplasare în care se va câștiga foarte greu puncte. În rest, Dinamo merge ceas în campionat și n-a avut emoții prea mari în a-și trece în cont primul loc. Vasluienii se luptă pentru locul în play-off, se află într-o postură bună și mai au nevoie de cel puțin șase puncte pentru a fi liniștiți. Astăzi însă nu este cazul, dacă ne uităm la rezultatele directe din ultima vreme.

Mizăm 5/10 pe 1 & peste 57.5 goluri la cote minime de 2.00!

CSM Focșani vs. AHC Dunărea Călărași, Liga Națională, ora 18:30

Dunărea Călărași a demonstrat încă o dată că sub comanda lui Adrian Petrea arată de ce era cotată cu șanse mari la fazele superioare ale campionatului în startul sezonului. Călărășenii vin după o remiză cu Dinamo, unde au făcut un joc foarte bun, iar cursa lor pentru un loc în play-off continuă la Focșani.

Pentru gazdele acestei partide disputa s-ar putea să nu conteze, dacă adversarii de astăzi merg în play-off, ceea ce se va și întâmpla foarte probabil. Mai mult, Focșaniul l-a pierdut pe Mădălin Țuțu etapa trecută, unul din jucătorii importanți, accidentat.

Mizăm 7/10 pe victoria oaspeților la cote minime de 1.60!

CSA Steaua București vs. HC Dobrogea Sud Constanța, Liga Națională, ora 18:45

Steaua își continuă forma slabă din 2017. Înfrângerea de la Suceava a diminuat drastic șansele steliștilor la un loc în play-off, iar disputa cu Constanța devine decisivă în tentativa clasării în primele opt. Marea problemă a bucureștenilor este atacul, deoarece în continuare media de goluri marcate în acest an în partidele oficiale este puțin peste 19.

Constanța deși n-a convins nici ea în ultima perioadă, arată mai bine decât adversarul de astăzi. Gruparea de pe malul mării are nevoie de toate punctele pentru a spera în continuare la locul 3 și pentru a evita în sferturi pe CSM București sau HC Odorhei, formații redutabile. În tur, Constanța s-a impus cu 28-23.

Mizăm 3/10 pe 2 & sub 50.5 goluri marcate, la cote minime de 3.25!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.