Flash Tips: Patru recomandări din volei, tenis și fotbal

0

Pentru a doua zi a săptămânii echipa noastră a pregătit patru sugestii de pronosticuri. Avem analize și recomandări pentru meciurile de fotbal din Liga Campionilor, pentru o dispută din Liga Campionilor la volei masculin și pentru o partidă de tenis de la Indian Wells.

Juventus vs. FC Porto, Liga Campionilor, ora 21:45

E greu de crezut că Juventus poate rata calificarea după acel 2-0 de la Porto, din tur. A fost o victorie muncită a italienilor, care au beneficiat însă și de un om în plus după ce Alex Telles a văzut cartonașul roșu în prima jumătate de oră a meciului.

Juve a rezolvat în mare măsură și titlul în Serie A, dar și calificarea în finala Cupei Italiei, astfel că se poate concentra pe Liga Campionilor. E de așteptat ca pentru acest meci să vedem cel mai bun 11 posibil al torinezilor, în condițiile în care Sturaro este accidentat, iar Chellini și Barzagli sunt incerți.

Misiunea lui Porto este aproape imposibilă, având în vedere că Juve a câștigat ultimele nouă meciuri de acasă, iar în cinci din ultimele șapte partide din Liga Campionilor nu a primit gol! Forma recentă a lusitanilor nu poate fi însă foarte elocventă, deoarece în campionatul intern diferența de valoare dintre Porto și Benfica și restul echipelor este destul de mare.

Mizăm 6/10 pe cota 2.20 pentru linia de handicap asiatic Juventus -1 oferită de 888sport.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Leicester vs. FC Porto, Liga Campionilor, ora 21:45

Golul lui Vardy din tur face ca Leicester să viseze frumos la o calificare fantastică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Iar fanii „vulpilor” au motive să spere având în vedere forma recentă a favoriților.

Leicester vine după două victorii cu 3-1, una cu Liverpool și una cu Hull, ambele sub comanda noului antrenor Craig Shakespeare. Echipa nu este mult mai atractivă decât în mandatul lui Ranieri, însă eficacitatea este la cote foarte înalte. Sevilla în schimb vine după două remize ce au scos-o în mare măsură din lupta pentru titlu și acest lucru poate fi un dezavantaj din punct de vedere moral. Lotul ibericilor este însă foarte numeros, astfel că am putea avea modificări în echipa de start față de remizele cu Alaves și Leganes, însă cu un randament ridicat.

Mizăm pe goluri marcate de ambele echipe la cota 1.60 cu 6/10.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Roselaire vs. Zenit Kazan, Volei, Liga Campionilor, ora 21:30 

Semifinalele Ligii Campionilor la volei masculin programează, astăzi, în Belgia, primul meci al seriei între Roselaire și Zenit Kazan. Prima servă a meciului va fi executată la ora 21.30, oaspeții fiind mari favoriți la accederea în finală.

Tocmai în acest context, echipa locală va trage tare să facă o figură cât mai frumoasă și, eventual, chiar să câștige această partidă de pe teren propriu. Rușii au un sextet valoros și omogen, dar și Roselaire este exponenta unei școli de volei de valoare.

Gazdele vor trage să lungească acest meci cât mai mult, nefiind exclus să ajungem chiar în set decisiv. Sugerăm linia de pariere peste 136,5 puncte în meci, care poate fi jucată la 888sport, la valoarea de 1.91, cu grad de încredere 4/10.

Gilles Muller vs. Kei Nishikori, Tenis, Indian Wells, ora 20:00 

Puternicul turneu profesionist de tenis de la Indian Wells propune astăzi, cu începere de la ora 20.00, un meci interesant între Gilles Muller, din Luxemburg, respectiv Key Nishikori din Japonia.

Muller l-a eliminat pe cehul Vesely în turul anterior, în două seturi, fiind în progres de formă, în timp ce niponul nu a avut opoziție în fața lui Evans, din Marea Britanie. În precedentele trei întâlniri directe, Nishikori s-a impus de fiecare dată, însă Muller a luat la ultimele două meciuri câte un set.

Sugestia noastră este să jucăm handicapul de 3.5 game-uri în favoarea lui Muller, la casa de pariuri 888sport, pentru cotă de 2.08. Gradul de încredere acordat predicției este de 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.