Biletul Zilei: tinta fixa pentru azi–castigul cu numarul 3 consecutiv

0

Am câștigat și varianta propusă ieri la Biletul Zilei, la cotă finală 2.79, și ne aflăm într-o perioadă foarte bună pe care sperăm să o prelungim cât mai mult posibil. Selecțiile propuse pentru azi pleacă de la 59% în sus ca șanse de câștig raportate la cotele selectate.

Juventus a trecut în tur pe Stadio du Dragao, ajutați și de eliminarea din prima repriză a fundașului stânga Alex Telles. Victoria de la Porto a fost urmată de 3 victorii și un egal pe plan intern unde se pare că domină din nou copios competiția. Pe plan intern și Porto merge foarte bine, fiind pe primul loc, cu 9 victorii din ultimele 10 meciuri, însă Benfica e la doar 2 puncte în spate. Faptul că oaspeții sunt obligați să atace s-ar putea să îi convină de minune lui Juve care poate profita de spații mai largi pe contraatac.

Fulham este tot mai aproape de locurile de play-off după seria impresionantă de 7 meciuri fără înfrângere, timp în care a înregistrat 5 succese, ultimul fiind chiar de răsunet, un 3-1 categoric pe terenul liderului Newcastle. Astăzi, pe Craven Cottage, vine Blackburn, echipă situată pe primul loc retrogradabil, dar care dă semne de viață, fiind neînvinsă de 5 etape, timp în care a obținut 2 victorii. Mijlocașul stânga al gazdelor, Ryan Sessegnon (foto), în vârstă de doar 16 ani, este cel mai tânăr jucător care a reușit o dublă în Championship, el înscriind de 2 ori în doar 8 minute la Newcastle.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Juventus vs. Porto 1 1.70 1-0 Da
 Anglia Fotbal Championship Fulham vs. Blackburn 1 1.53 2-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.60MIZĂ (unități): 5/10Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

Vezi și Bomba Zilei, un bilet de cota 18.25 propusă de partenerii noștri!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: SFR Sport

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.