Biletul ZIlei: cota 2.79 cu șanse bune de câștig la început de săptămână

0

Varianta propusă ieri la Biletul Zilei a fost câștigătoare cu staking level mare și începem săptămâna cu moralul ridicat și încrezători că putem obține profituri consistente în continuare. Șansele individuale de reușită ale selecțiilor de azi pleacă de la 59% în sus, iar staking level-ul recomandat rămâne la nivel mediu.

Osasuna este cu un picior în Segunda ca urmare a bilanțului catastrofal din acest sezon, înregistrând o singură victorie în 26 de etape disputate, iar acea victorie venind chiar pe terenul oaspeților de azi, Eibar, formație ce poate avea pretenții europene în urma jocului prestat și a poziției în clasament. Un singur meci a terminat Osasuna pe propriul teren fără gol primit în cele 13 partide disputate, având o medie de 2.3 goluri încasate per meci. S-au marcat peste 2.5 goluri în ultimele 6 meciuri ale Osasunei, la fel ca în 8 din ultimele 9 ale lui Eibar.

Lazio nu renunță la speranțele de a prinde loc de Champions League, iar cele 5 victorii din ultimele 6 etape îi îndreptățesc pe elevii lui Inzaghi să creadă în șansa lor. Cu o victorie azi, ar fi la doar 5 puncte în spatele locului 3 ocupat de Napoli. Torino a primit gol în fiecare din ultimele 8 etape disputate, dar au și marcat cel puțin o dată în ultimele 6. Torino este fără victorie în ultimele 7 deplasări, iar pe Olimpico nu a mai câștigat în fața lui Lazio din Noiembrie 1993. Lazio și Torino sunt echipele cu cele mai multe goluri marcate cu capul în actuala stagiune, 13 respectiv 11, iar Belotti și Immobile sunt în topul marcatorilor din ultimele 5 etape cu 8, respectiv 5 goluri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga Osasuna vs. Eibar ambele înscriu 1.70 1-1 Da
 Italia Fotbal Serie A Lazio vs. Torino ambele înscriu 1.64 3-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.79MIZĂ (unități): 4/10Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta 888sport

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.