Bilet aniversar: cota 4.37 pe un meci din rugby si unul din fotbal

0

De ziua lui de naștere, distinsul nostru coleg, Cristi Frisk, al cărui glas îl poți auzi mai toată ziua la microfonul Look TV comentând rugby, fotbal și multe altele, ne-a dezvăluit varianta pe care o va paria în speranța de a obține un micuț cadou. Selecțiile lui Cristi pot fi pariate la MaxBet, iar dacă te înregistrezi prin intermediul banner-ului de mai sus, vei primi un  bonus extrem de generos de 900 de Ron!

Clermont vs. Montpellier

Campionatul francez de rugby, Top 14, propune un meci frumos de la ora 18.00, când Clermont, una dintre cele mai puternice formații ale sezonului, se confruntă cu o altă forță din Hexagon, Montpellier. Jocul pare a fi echilibrat, chit că gazdele sunt cotate drept mari favorite. Clermont, la nivelul lotului, stă evident mai bine, dar Montpellier poate răspunde cu stilul sud-african de rugby important în Franța, cu care, de multe ori, a făcut furori și surprize. Cele două echipe sunt foarte ofensive, cu o abordare spre terenul advers de țintă.

Credem că este potrivită sugestia de a juca linia de peste 43,5 puncte, la MaxBet, unde pariul respectiv este recompensat cu o cotă de 1,85. Gradul de încredere pentru această predicție este 5/10.

Racing Club vs. Lanus

După o întârziere de mai bine de o lună, caravana campionatului argentinian de fotbal s-a pus, în sfârșit, în mișcare. Jucătorii au fost în grevă, după datoriile salariale înregistrate, iar acum Guvernul s-a implicat pentru rezolvarea acestei crize care putea avea, la nivel de FIFA, consecințe grave. Un derby al etapei a 15-a este cel dintre Racing Club și Lanus, campioana en-titre. Meciul se dispută pe stadionul din Avellaneda și va fi disputat sub semnul poftei de fotbal pe care, cu siguranță, o au jucătorii celor două echipe, după frustrările acumulate în ultima perioadă.

De aceea, considerând și că ambele echipe au linii de atac foarte eficiente, vă propunem să jucați peste 2,5 goluri. Cota cea mai bună este la MaxBet, care ne oferă, pe acest eveniment, 2.35. Gradul de încredere pentru predicție este de 6/10.

Miza recomandată pentru varianta combo este de 3/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.