Bankroll Booster: vezi pe ce mizam la cota 3.50 precum si 4 Flash Tips pentru azi

0

Am avut o zi de sâmbătă fantastică, după ce opt din cele nouă pronosticuri oferite au fost corecte, iar profitul pe măsură. Căutăm să terminăm săptămâna la fel, iar în acest sens vă invităm să consultați pronosticurile oferite de echipa noastră.

Lyon vs. Toulouse, Ligue 1, ora 18:00

Lyon are o șansă bună în a se desprinde în lupta pentru locul 4 față de Bordeaux, formație ce a cedat sâmbătă seară la Monaco, 1-2. O victorie cu Toulouse i-ar liniști oarecum pe Lacazette și compania, însă trebuie să ținem cont că gazdele acestei dispute vin după un meci foarte solicitant cu AS Roma în optimile Europa League, câștigat cu 4-2.

Toulouse nu a pierdut de șase etape în Ligue 1, însă nici nu a câștigat decât două dintre partide și ambele acasă. Totuși, trebuie remarcat faptul că băieții lui Pascal Dupraz au scos, printre altele, o remiză la Paris, 0-0, după ce campioana trecuse de Barcelona cu 4-0. Yroundu Musavu-King și Clement Michelin sunt singurii absenți ai zilei, ambii de la oaspeți.

Recomandăm 1 & peste 2.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.80 și miză 5/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Hamburg vs. Borussia Monchengladbach, Bundesliga, ora 18:30

Presiunea este tot mai pare pe HSV, după ce sâmbătă rivalele la evitarea locului de baraj au reușit să adune puncte – Bremen 1-1 la Leverkusen, iar Wolfsburg 1-0 la Leipzig. Așadar, Hamburg se vede nevoită să câștige duminică pe Volksparkstadion pentru a le egala pe cele două la puncte și pentru a se desprinde liniștitor față de Ingolstadt, formația aflată pe loc retrogradabil.

Premize ar fi pentru un succes, mai ales că Gladbach, deși traversează o perioadă fastă, vine după un meci foarte solicitant la Schalke, în Europa League, încheiat la egalitate 1-1. Hamburg pare să fi depășit bine perioada slabă, în care a pierdut 0-8 la Bayern și 1-2 acasă chiar cu Gladbach în Cupă, prin acel succes cu 1-0 în fața celor de la Hertha din etapa precedentă.

Așadar, chiar pe 1 martie, cele două echipe s-au aflat față în față în DKB Pokal, iar Gladbach a mers mai departe. A fost 2-1 după două goluri din penalty marcate de oaspeții acelei dispute, într-un meci însă destul de echilibrată. Pentru astăzi, mizăm pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.75 și miză 5/10.

Deschide-ți un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link sau la 888sport prin intermediul banner-ului din capul articolului și îți oferim cadou 2 luni de abonament GRATUIT la secțiunea Secret Tips!

Inter vs. Atalanta, Serie A, ora 16:00

Ar trebui să avem spectacol pe San Siro, între două din formațiile frumoase ale campionatului în acest sezon. Totuși, miză este destul de mare, în condițiile în care Inter și Atalanta se află în luptă directă pentru un loc în Europa la finalul sezonului.

Inter merge per-total bine, iar înfrângerile din ultima perioadă au survenit în fața formațiilor de top ale campionatului, Juventus și Roma. Etapa trecută milanezii au câștigat la Cagliari cu 5-1 într-o partidă în care au atacat în permanență și nu au dat nicio șansă insularilor. Atalanta în schimb a pierdut două puncte importante acasă, 0-0 cu Fiorentina, și s-a îndepărtat din nou de locul de Liga Campionilor. Este de altfel al treilea meci dificil în trei săptămâni pentru Atalanta, după cele cu Napoli și Fiorentina.

Mizăm 6/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.70.

Sociedad vs. Athletic Bilbao, La Liga, ora 13:00

Derby-ul basc dintre Sociedad și Bilbao are loc în această după-amiază, pe Anoeta. E un meci ce naște orgolii mari, dar și foarte important pentru ambele echipe.

Real Sociedad are nevoie de cele trei puncte pentru a nu pierde contactul cu Atletico Madrid în cursa pentru locul 4. Diferența s-a mărit la patru puncte după ce aseară madrilenii au învins la Granada cu 2-1, astfel că Sociedad nu-și permite niciun pas greșit. Doar că și Bilbao ținește victoria, deoarece caută să rămână în lupta pentru un loc în Europa League, în care mai este implicată și Villarreal, dar și Eibar și Espanyol.

Sociedad nu a câștigat în ultimele două etape pe teren propriu, 0-1 cu Villarreal și 2-2 cu Eibar, dar a adus puncte de pe teren străin. În fața lui Bilbao n-a mai câștigat însă din 2014 pe Anoeta, de la acel 2-0 în care Griezmann deschidea scorul.

Bilbao nu a mai câștigat însă pe teren străin din 21 septembrie 2016, dacă ne raportăm doar la La Liga și Europa League! De atunci, în aceste două competiții, Athletic a adunat 12 partide fără victorie, dintre care doar trei remize!

Mizăm 6/10 pe PSF X, la cote minime de 1.75!

Bankroll Booster, cota finala 3.50

În final de articol vă propunem varianta de Bankroll Booster propusă de colaboratorul nostru, Doru Rapan, moderator al paginii Pariază Responsabil.

Desi ieri am pierdut pe Sevilla la un singur gol, astazi pariem tot in Spania unde Real Madrid primeste vizita celor de la Betis . Aflati la un punct in spatele Barcelonei si cu un meci in minus, madrileni nu isi mai permit pasi gresiti. Ronaldo nu a marcat in meciul cu Napoli si isi doreste foarte mult sa o faca astazi , mai ales ca va fi in fata propiilor suporteri. Galacticii au o medie de 3.7 goluri pe meci si au marcat 67 de goluri in acest sezon.
Pronostic: Real Madrid peste 2.5 goluri cota 1.50 

Dupa victoria istorica cu 6-1 in Champions League , Barcelona merge pe terenul lui Deportivo. Gazdele au doua absente importante in echipa, Florin Andone si Guilherme. Chiar daca oaspetii sunt obositi dupa partida grea cu PSG, liderul Spaniei poate avea o partida usoara astazi si speram sa se impuna lejer.
Pronostic: 2/2 pauza/final cota 1.67

Mergem in Premier League unde echipa lui Klopp primeste vizita celor de la Burnley.  Misiunea cormoranilor de a prinde anul acest un loc de Champions League nu este una usoara, dar  vin cu moralul ridicat dupa o victorie cu 3-1 in fata lui Arsenal. Burnely este cea mai slaba echipa pe teren strain , fara nicio victorie si cu 11 infrangeri .
Pronostic: Liverpool castiga si peste 1.5 goluri cota 1.40

Staking level-ul recomandat pentru acest combo este de 2/10, iar valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.