Biletul Zilei: încheiem săptămâna cu o variantă câștigătoare?

2

Șansele individuale de reușită pentru selecțiile ce compun biletul de azi pleacă de la 74,5% în sus conform cotelor primite, iar staking level-ul propus este direct proporțional cu încrederea mare pe care o avem în această zi.

Napoli are parte de o misiune relativ ușoară pe propriul teren în compania lui Crotone, echipă cu doar 2 rezultate de egalitate smulse în 13 meciuri disputate în deplasare și doar 7 goluri marcate. Napoli a marcat 30 de goluri în 14 partide și nu are indisponibili pentru această partidă. Eliminați din Champions League, napoletanii se pot concentra pe lupta pentru locul secund în spatele căruia sunt la doar două puncte după victoria din runda precedentă de pe Olimpico.

Lyon a fost inconstantă în rezultate, însă un lucru este cert: în ultima perioadă trupa lui Bruno Genesio este o mașinărie de goluri, cel puțin pe propriul teren, unde a marcat de minim 4 ori pe meci în ultimele 5 partide consecutive. Nu sunt vești bune pentru defensiva lui Toulouse, echipă care deși este la mijlocul clasamentului, are doar 8 puncte avans față de ultimul loc retrogradabil.

Spartak Moscova are un meci care pică perfect pe propriul teren împotriva unei formații care a pierdut majoritatea jucătorilor importanți în pauza de iarnă. Anzhi a apelat la jucători împrumutați și aduși liberi de contract din ligile inferioare pentru a continua competiția. Spartak are 8 victorii din 9 partide disputate pe propriul teren.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Napoli vs. Crotone Napoli -1 HA 1.23 3-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Lyon vs. Toulouse peste 2 goluri HA 1.22 4-0 Da
 Rusia Fotbal Premier League Spartak M. vs. Anzhi 1 1.34 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.01MIZĂ (unități): 9/10 Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta 888SPORT

Deschide-ți un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link sau la 888sport prin intermediul banner-ului din capul articolului și îți oferim cadou 2 luni de abonament GRATUIT la secțiunea Secret Tips!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

2 COMENTARII

    • Da, Alex, asta deoarece 95% din pariorii români solicită conținut gratuit, iar dacă văd că li se cere o sumă modică drept abonament te cataloghează hoț…nu întreba de ce…atât îi duce capul..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.