Bankroll Booster pentru sambata: putem castiga 100 de Euro

0

Varianta propusă amatorilor de bilete cu cote mari pentru astăzi este formată din 3 evenimente atent selecționate de colaboratorul nostru, Doru Rapan, moderator al paginii Pariaza Responsabil.

Sevilla intalneste pe teren propiu pe Leganes. Dupa egalul de pe terenul lui Alaves ,elevii lui Sampaoli nu isi mai permit pasi gresiti, in conditiile in care au pretentia sa se bata la titlu. Gazdele au obtinut 10 victorii din 12 meciuri jucate pe Ramon Sanchez Pizjuan. Leganes nu este o echipa de speriat in meciurile jucate pe teren strain cu doar un punct obtinut in ultimile 5 meciuri in deplasare.

Deschide-ți un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link sau la 888sport prin intermediul banner-ului din capul articolului și îți oferim cadou 2 luni de abonament GRATUIT la secțiunea Secret Tips!

Meci interesant in Championship , unde liderul Newcastle primeste vizita lui Fulham. Formatia lui Rafa Benitez este neinvinsa de 11 etape in campionat. Gazdele au o medie de 2.7 goluri pe meci , iar Fulham de 2.9 goluri pe meci. Dupa o perioada de accidentare revine golgheterul gazdelor ,  Dwight Gayle care are 21 de goluri in acest sezon . Cele doua echipe practica un joc ofensiv , Newcastle a marcat 69 de goluri ,iar Fulham 60 pana acum in campionat.

Ne mutam in Elvetia , unde St. Gallen spera la ultimul loc care duce in Europa League ocupat chiar de adversara de astazi Luzern. Oaspetii au o medie de 3.9 goluri pe meci, avand 21 din 23 de partide terminate cu peste 3 goluri marcate . Luzern a marcat 47 de goluri si a primit 43. Gazdele au impresionat etapa trecuta castigand la Sion, iar fanii au mari sperante ca vor reusi si astazi sa faca un joc bun.

Miza recomandată pentru acest bilet este de 3/10!

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.